Paketi 2023

3-dnevna doživetja v Forgotten Garden nastanitvenih enotah v Portorožu

Posebna ponudba vključuje aktivnosti za pare, družine ali prijatelje. Izbirate lahko med paketoma obogatenima s kulturo in zgodovino ali nepozabnim ekskluzivnim paketom, ki je namenjen vsem gurmanskim navdušencem, ki radi zajemate življenje z veliko žlico. Prepustite se udobju Forgotten Garden apartmajev ali uživajte v čaru zasebne Forgotten Garden vile z elegantnim dizajnom in pogledom na morje. Obe nastanitveni enoti se ponašata z osrednjo lokacijo, privatnim parkiriščem in čudovitim parkom. 

MORSKI ODDIH V DVOJE
Forgotten Garden Apartments & Rooms

2 nočitvi za 2 osebi v studio apartmaju z balkonom


Cena: 240,00 EUR


Pričarajta si posebne trenutke in se prepustita doživetjem, ki bodo napolnila vajino srce. Uživajta v udobju naših nastanitev, zapeljita se v Piran s kolesom, obiščita enega od muzejev in se posladkajta z domačimi torticami v Mestni Kavarni Piran.

5 ZVEZDIČNO DOŽIVETJE
Forgotten Garden Villa

2 nočitvi za 4 osebe v zasebni vili


Cena: 1.700,00 EUR


Prepustite se razvajanju z ekskluzivnim paketom, ki je namenjen tistim, ki radi zajemate življenje z veliko žlico. Privoščite si bivanje v privatni vili s pogledom na morje in jutranjo dostavo zajtrka, uživajte v gurmanski izkušnji z osebnim chefom, ki bo poskrbel za razvajanje vaših brbončic, okušajte vrhunska vina v eni od lokalnih vinskih kleteh ter sproščajte svoje čute v pravljičnemu svetu savn.