click to enable zoom
Nalagam
Ni najdenih rezultatov z željenimi lastnostmi.
odpri zemljevid
Your search results

Kontakt

Locap Group

Stopite v stik z nami!

Naša elektronska pošta:
booking@locapgroup.com
Naša telefonska številka:
+386 51 624 444
Delovni čas (1.4. – 30.10.):
Ponedeljek – Nedelja 8:00 – 20:00
Delovni čas (1.11. – 31.3.):
Ponedeljek – Petek 9:00 – 15:00

Pošljite nam sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


   

   

   

  Pogosta vprašanja

  Prijava v nastanitvene enote, ki jih upravlja Locap Group, je možna med 15. in 20. uro na predviden dan prihoda. Odjava iz nastanitvenih enot, ki jih upravlja Locap Group, je možna med 8. in 10. uro na predviden dan odhoda.
  V ceno nastanitve niso všteti turistična taksa za Portorož in Piran (2,50€/osebo/noč in 1,25€/otroka/noč), Izolo in Koper (2,00€/osebo/noč in 1,00€/otroka/noč), strošek zaključnega čiščenja ter vse dodatne stroitve in produkti, ki se zaračunajo po ceniku.
  Odpoved rezervacije je možna v skladu s pogoji odpovedi, ki ste jih prejeli ob potrditvi rezervacije. V kolikor niste prepričani, nas kontaktirajte.

  Nudimo varna plačila vnaprej ali preko bančnega nakazila ali preko spleta (uporaba aplikacije stripe), klasična in brezkontaktna plačila na recepciji ter možnost plačila preko spletnih portalov (booking.com, airbnb, expedia), če ste rezervacijo opravili preko njih.

  Turistične informacije o Portorožu, Piranu, Izoli, Kopru in okolici lahko dobite na naši recepciji ali pri mobilnem receptorju. V Portorožu, Piranu, Izoli in Kopru delujejo  turistično-informacijski centri (TIC).